Τραγωδία σε λούνα παρκ: Ένα αγόρι νεκρό, σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 23:26

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Ένα αγόρι νεκρό, σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του

Ένα αγόρι 13 ετών βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ έπαιζε σε λούνα παρκ, στη Λεωφόρο Κύπρου στο Ελληνικό. Η 9χρονη αδερφή του τραυματίστηκε σοβαρά. Παρά την κακοκαιρία, το λούνα παρκ λειτουργούσε και το δυστύχημα, συνέβη σε φουσκωτή πισίνα, όταν μία από τις φουσκωτές μπάλες, βγήκε εκτός πορείας λόγω του αέρα.

 

 

Η φουσκωτή μπάλα (πλαστικός κύλινδρος), στην οποία βρίσκονταν τα δύο παιδιά, σηκώθηκε από ριπή ανέμου και προσγειώθηκε 30 μέτρα μακριά πάνω σε σίδερα και καρέκλες. ]

Οι γονείς των παιδιών και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν, ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

 

 

 

Δυστυχώς ήταν αργά για το 13χρονο αγόρι. Το παιδί κατέληξε στο ασθενοφόρο, παρά το ότι διασωληνώθηκε, καθώς είχε υποστεί κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Το κοριτσάκι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με θλάση στον πνεύμονα και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Συνελήφθησαν τρεις υπεύθυνοι του πάρκου, το οποίο είναι προφανές και από τις φωτογραφίες του NEWS 247, ότι βρίσκεται σε επικίνδυνο και ακατάλληλο σημείο.

Για τους τρεις σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.

Ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται στα Γιάννενα και αναμένεται στην Αθήνα. Έχει δηλώσει ότι έχει άδεια για το υπαίθριο λούνα παρκ, την οποία και θα επιδείξει στην αστυνομία.

Η Διεύθυνση Βιομηχανίας της Περιφέρειας, θα μεταβεί στο σημείο και θα ελέγξει ένα ένα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.


Τραγωδία σε λούνα παρκ από allthewebnews

Πηγή: news247.gr




00 inkefalonia general ad 300X250