"Ξαναχτύπησαν" στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις γυναίκες που βοηθούν τους αδύναμους - Άφησαν 50.000 ευρώ στην αγορά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 14:44

"Ξαναχτύπησαν" στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις γυναίκες που βοηθούν τους αδύναμους - Άφησαν 50.000 ευρώ στην αγορά

Οι πλούσιες γυναίκες έφτασαν νωρίς το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά με τα πανάκριβα τζιπ τους. Μάλιστα για λίγα λεπτά έκλεισε η οδός Αθηνάς περιγράφουν στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες.


Στη συνέχεια ξεχύθηκαν μέσα στην αγορά και ακροβολίστηκαν σε όλα τα σημεία προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ευεργητηθεί απο την καλή τους πράξη.

 


Σε άλλον πλήρωσαν το αρνί και το κατσίκι, σε άλλον τον κιμά, σε αλλον το μοσχάρι, οτι κράταγε ο καθε ένας και ετοιμαζόταν να το πληρώσει, οσο και να έκανε, έπαιρνε τα προϊόντα δίχως να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ και τον λογαριασμό τον πλήρωναν οι...καλές σαμαρείτισσες!

Οπως καταλαβαίνετε ο κόσμος τις αποθεώσε, το ίδιο και οι έμποροι καθώς όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης "άφησαν στην αγορά 50.000 ευρώ και μάλιστα πλήρωσαν μετρητά. Το έκαναν τα Χριστούγεννα, το έκαναν τώρα και ελπίζουμε να το ξανακάνουν".


Αφου έμειναν μία ώρα στην αγορά, έφυγαν, επιβιβάστηκαν στα πολυτελή τζιπ τους και εξαφανίστηκαν δίχως να αποκαλύψουν την ταυτοτητα τους σε κανέναν.

newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250