Απίστευτο VIDEO μέσα από τη Βουλή από τον καυγά του υιού Μπαλτάκου με βουλευτές της Χ.Α.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 22:26

Απίστευτο VIDEO μέσα από τη Βουλή από τον καυγά του υιού Μπαλτάκου με βουλευτές της Χ.Α.

Ορμησε σε χρυσαυγίτες βουλευτές – Πριν τους χωρίσουν οι αστυνομικοί φώναζε «μ....ανα, γιατί το κάνατε αυτό στον πατέρα μου»....

https://youtu.be/vZM4G5Y22f0

Σε αρένα, με κλωτσιές, μπουνιές και ύβρεις μετέτρεψε πριν από λίγο τη Βουλή ο... γιός του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος.

Ο υιός Μπαλτάκος είχε άγριο καυγά με χρυσαυγίτες βουλευτές στο διάδρομο του πρώτου ορόφου στη Βουλή όπου βρίσκεται το γραφείο του γενικού γραμματέα και πατέρα του Τάκη Μπαλτάκου. Το εν λόγω γραφείο είναι πολύ κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής..

Ο υιός Μπαλτάκος έπεσε πάνω σε ομάδα χρυσαυγιτών του οποίους άρχισε να βρίζει ενώ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Υπήρξαν σπρωξίματα, αγκωνιές και αστυνομικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν.

Πριν όμως προλάβουν, έπεσαν μερικές κλωτσιές οι οποίες βρήκαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη και Νίκο Κούζηλο.

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος φέρεται να όρμησε στους χρυσαυγίτες βουλευτές ουρλιάζοντας «μ......πανα, γιατί το κάνατε αυτό στον πατέρα μου!!!».

thetoc.gr