Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 07:43

Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας

Ο «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης έχει εκτίσει ποινή σχεδόν 20 χρόνων και ζητά να αφεθεί ελεύθερος Αίτηση αποφυλάκισης έχει κάνει ο Ασημάκης Κατσούλας. Ο γνωστός από τη συμμετοχή του στους σατανιστές της Παλλήνης έχει εκτίσει σχεδόν 20 χρόνια στη φυλακή και, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr, τις προηγούμενες ημέρες έκανε αίτηση αποφυλάκισης, η οποία ωστόσο εκκρεμεί. Ο Ασημάκης Κατσούλας εκτίει την ποινή του στις αγροτικές φυλακές Αγιάς Χανίων.

Ποιος είναι ο Ασημάκης Κατσούλας
Ο Ασημάκης Κατσούλας συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις υποθέσεις σατανισμού.

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης».

Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια. Οι Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών. Η υπόθεση των σατανιστών σοκάρει.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.

Γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.

Θεωρήθηκε ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Μένει μόνο να μάθουμε αν θα εγκριθεί η αίτηση αποφυλάκισής του.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250