Βρέθηκε στη ζούγκλα το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines; Εικόνες - μυστήριο από δορυφόρο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 08:49

Βρέθηκε στη ζούγκλα το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines; Εικόνες - μυστήριο από δορυφόρο

Λύση στο μυστήριο ή ακόμη μια οφθαλμαπάτη; Η υπόθεση του Boeing της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες που αγνοείται εδώ και 11 μέρες συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Όλος ο κόσμος, κυριολεκτικά, ψάχνει το Boeing 777 που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Μαρτίου, σχεδόν μια ώρα αφού είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας και κατευθυνόταν στο Πεκίνο.


Συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί και όλα τα σενάρια, από την αεροπειρατεία μέχρι τα ψυχολογικά προβλήματα πληρώματος ή επιβατών είναι ανοιχτά και εξετάζονται.

Και ενώ οι αρχές που ψάχνουν στο αεροπλάνο σε μια έκταση όση το 1/10 του πλανήτη δεν έχουν την παραμικρή ιδέα που βρίσκεται το Boeing, έρχονται στο φως φωτογραφίες από δορυφόρο που προκαλούν αίσθηση!

Εικόνα από δορυφόρο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει ένα αεροπλάνο να πετά πάνω από τη ζούγκλα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το Tomnod, μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του εξαφανισμένου αεροπλάνου!

Εκεί, τη βρήκε ένας φοιτητής από την Ταϊβάν.

Το αν η φωτογραφία είναι αυθεντική, κανείς δε μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Ούτε είναι γνωστό το μέρος που απεικονίζεται. Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αξιοπερίεργο είναι πως το αεροπλάνο φαίνεται να έχει βαφτεί άσπρο.


Σύμφωνα με τους China Times της Ταϊβάν, την εικόνα ανακάλυψε ένας φοιτητής πανεπιστημίου.

Η φωτογραφία έρχεται στο φως την ίδια ώρα που χωρικοί υποστηρίζουν πως είδαν το αεροπλάνο να πετά στα βορειοανατολικά της χώρας, περίπου την ώρα που σύμφωνα με τα στοιχεία το Boeing έκανε αναστροφή.

newsit