Θρίλερ χωρίς τέλος με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines -Επιβάτες που δεν πέταξαν ποτέ και συντρίμμια που δεν αναγνωρίζονται

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 09:15

Θρίλερ χωρίς τέλος με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines -Επιβάτες που δεν πέταξαν ποτέ και συντρίμμια που δεν αναγνωρίζονται

Στο απόλυτο μηδέν βρίσκονται τα αποτελέσματα των έως τώρα ερευνών, για την τύχη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής και βρισκόταν εν πτήσει προς το Πεκίνο.

Την ώρα που οι πληροφορίες για συντρίμμια, που εντοπίζονται στη θαλάσσια περιοχή νότια του Βιετνάμ, διαψεύδονται από τις αρχές της Μαλαισίας και που έρχονται στο φως αποκαλύψεις για πέντε επιβάτες της πτήσης έκαναν check in, αλλά τελικά δεν επιβιβάστηκαν, κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια τι ακριβώς μπορεί να συνέβη στη μοιραία πτήση.

Οι αρχές της Μαλαισίας εξακολουθούν να αφήνουν ανοιχτό και το ενδεχόμενο να διαλύθηκε εν πτήσει το αεροπλάνο με τους 239 επιβαίνοντες. Μάλιστα, το σενάριο αυτό ήταν και το πλέον επικρατέστερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όταν κομμάτια που βρέθηκαν από αεροπλάνο του Βιετνάμ που μετέχει στις έρευνες να επιπλέουν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί Τσο Σου. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε πως είναι κομμάτια από την ουρά ή από εσωτερική πόρτα του Boeing 777, κάτι που και οι αρχές της Μαλαισίας δεν επιβεβαίωσαν.

Και ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, μία ακόμη πληροφορία ήρθε να θέσει εκ νέου ζήτημα αεροπειρατείας, καθώς πέντε επιβάτες της πτήσης έκαναν check in, αλλά τελικά δεν επιβιβάστηκαν. Βέβαια σύμφωνα με τις Μαλαισιανές αρχές, ούτε και οι αποσκευές τους ταξίδεψαν.

Την ώρα πάντως που 40 πλοία, 24 αεροσκάφη και χιλιάδες άνδρες ψάχνουν για συντρίμμια, αίσθηση προκάλεσε τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας που δεν έκρυψαν το φόβο τους ότι μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να ολοκληρωθούν οι έρευνες.


iefimerida