Σκέψεις Μαρινάκη για παραίτηση από την προεδρία του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 19:36

Σκέψεις Μαρινάκη για παραίτηση από την προεδρία του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο παγκόσμιο συνέδριο οπαδών του Ολυμπιακού, εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η σκέψη του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει πηγή και αιτία τον νέο αθλητικό νόμο που μέσα σε όλες τις γενικότητες και τις γενικεύσεις του προβλέπει βαριές ποινές στους προέδρους των ΠΑΕ σε περίπτωση επεισοδίων.

Ο κύριος Μαρινάκης, εάν υλοποίησει αυτήν την σκέψη του θα παραμείνει στο Ολυμπιακό, με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου.

Με την κίνηση του αυτή στην ουσία εκφράζει την αντίθεση του σε μία ακόμη παράμετρο του νέου αθλητικού νόμου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την πλευρά του Ολυμπιακού τερατούργημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό. Δεν κολλάω, λοιπόν, στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα.

Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγεί ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του... Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Πάντα στην πρώτη γραμμή...".

Πηγή: pamesports.gr




00 inkefalonia general ad 300X250