Το ξέσπασμα του τραγικού πατέρα του 19χρονου που ξεψύχησε στον αγώνα Dragster: Μου 'φαγαν το παιδί!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 20:53

O άτυχος νέος

O άτυχος νέος

Συγκλόνισε τη χώρα η ανείπωτη τραγωδία το πρωί του Σαββάτου... Ο νεαρός Νίκος Μπερδές βρήκε ακαριαίο θάνατο στον αγώνα Dragster στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη και παράλληλα ξεσήκωσε πολλά ερωτήματα για τους κανόνες ασφαλείας σε τέτοιου είδους αγώνες.Ο πατέρας του 19χρονου, κ. Χρήστος Μπερδές ξεσπάει και καταγγέλλει την έλλειψη μέτρων από τον διοργανωτή του αγώνα ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία καθώς δεν είχε άδεια διεξαγωγής. "Μου 'φαγαν το παιδί!" Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά "Δεν είχε πάρει μέτρα ασφαλείας. Στο τέλος έπρεπε να είχε άνθρωπο να σταματήσει και να δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι άλλοι. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Δεν είχαν αφήσει άτομο. Και μου 'φαγαν το παιδί".

Τι έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο facebook

Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας γράφει στο facebook: "Άμεσα με την ολοκλήρωση του 400αριού ξεκινάει άλλο ζευγάρι αφού δεν υπήρχε κάποιος να ενημερώσει την εκκίνηση ότι υπάρχει ακόμη κάποιος στο διάδρομο. Οι προβολείς που είχαν τοποθετηθεί για να φωτίζουν το βράδυ ήταν τοποθετημένοι μέχρι πολλά μέτρα μετά το 400άρι. Το 400άρι προσδιοριζόταν από το ότι απλά τελέιωναν οι κορίνες".

Ο άτυχος Νίκος είχε ολοκληρώσει τον αγώνα του όμως δεν είχε προλάβει να φύγει από την πίστα. Ο επόμενος αναβάτης έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του. Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: newsit.gr