Αλεξιπτωτιστής λιποθύμησε στα 8.000 μέτρα! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 12:17

Αλεξιπτωτιστής λιποθύμησε στα 8.000 μέτρα! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον… αέρα με «πρωταγωνιστή» έναν αλεξιπτωτιστή ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος skydiver, Τζέιμς Λι, έχασε τις αισθήσεις του μετά από το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης στην περιοχή Netheravon της Νοτιοανατολικής Αγγλίας, όταν έπεσε πάνω στο κράνος του ένας άλλος συναθλητής του, σε ύψος 8.000 μέτρων!

alex4

Για καλή του τύχη το ατύχημα αντελήφθησαν δύο αλεξιπτωτιστές που έκαναν πτώση μαζί του. Αφού τον πλησίασαν και βεβαιώθηκαν ότι ο Λι έχει τις αισθήσεις του, κατάφεραν να τραβήξουν τα σχοινιά για να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Οι εικόνες αλλά και το βίντεο από την κάμερα του κράνους του 25χρονου skydiver κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, ενώ μάλιστα όταν έφτασε στο έδαφος ο Λι υποστήριξε πως δεν θυμόταν τίποτα.

alex3

«Κάνω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό ήταν το υπ αριθμόν 1.050 άλμα μου. Ένας από τους αλεξιπτωτιστές που πήδηξαν μετά από εμένα ήταν ασταθής και έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του κράνους μου. Ευτύχως οι υπόλοιποι κατάλαβαν τι έγινε και όλα πήγαν καλά. Τους χρωστάω τη ζωή μου», δήλωσε στην Daily Mail.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Πηγή: e-reportaz.gr

https://www.youtube.com/watch?v=CCuL14bzLDg




00 inkefalonia general ad 300X250