Επικήρυξη τρομοκρατών για 4 εκατομμύρια ευρώ από Δένδια

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 14:09

Επικήρυξη τρομοκρατών για 4 εκατομμύρια ευρώ από Δένδια

Την επικήρυξη των τρομοκρατών για 4 εκατομμύρια ευρώ ανακοίνωσε με δηλώσεις του έξω από τη ΓΑΔΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός, ωστόσο, δε διευκρίνισε ποιους από τους τρομοκράτες εννοεί. "Άνω των 30 τρομοκρατών έχουν συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα. Γίνεται προσπάθεια για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας και για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Είναι τεράστια πρόκληση για την πατρίδα μας να λυθεί το θέμα της τρομοκρατίας και είμαι σίγουρος ότι η Αστυνομία θα τα καταφέρει.

Εντός της ημέρας, οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για 4 εκατομμύρια ευρώ", δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πιστεύεται ότι η επικήρυξη Δένδια αφορά τουλάχιστον τους Νίκο Μαζιώτη, Χριστόδουλο Ξηρό και τα μέλη των "Λαϊκών Μαχόμενων Επαναστατικών Ομάδων" που σκότωσαν τους δύο νεαρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Διευκρινίζεται, πάντως, ότι η επικήρυξη ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους θα επιβεβαιωθούν με αδιάσειστα στοιχεία.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν στην επικήρυξη θα ανακοινωθούν αργότερα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Από τον Νίκο Δένδια έγινε επίσης γνωστό ότι παρελήφθησαν από τον στρατό τα τεθωρακισμένα οχήματα τα οποία θα πραγματοποιούν περιπολίες στην ειδική πτέρυγα υψίστης ασφαλείας που θα κατασκευαστεί στις φυλακές του Δομοκού.

Πηγή: news.gr




00 inkefalonia general ad 300X250