Πύργος: Τραγωδία- Νεκρή ποδηλάτισσα έπειτα απο σύγκρουση με μπετονιέρα (νεότερα)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 13:22

Πύργος: Τραγωδία- Νεκρή ποδηλάτισσα έπειτα απο σύγκρουση με μπετονιέρα (νεότερα)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν λίγα λεπτά (περίπου στις 12:00) σήμερα Σάββατο, στην Ε.Ο. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας στην διασταύρωση της Αγ. Γεωργίου. Μια γυναίκα ποδηλάτης παρασύρθηκε απο μπετονιέρα και όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γ.Ν. Πύργου σε σοβαρή κατάσταση.

Νεότερα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iliaoikonomia.gr οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στην ζωή. Η γυναίκα είναι νεαρή 28-30 ετών.

Νεότερα:

Πληροφορίες απο άτομα που ήταν στο χώρο του συμβάντος αναφέρουν οτι η γυναίκα ποδηλάτης αλλά και το βαρύ όχημα περίμεναν στον κόμβο της Αγ. Γεωργίου με κατεύθυνση απο Αγ. Γεώργιο προς Πύργο. Όταν το φανάρι άναψε πράσινο η γυναίκα προσπάθησε να κατευθυνθεί προς Πύργο όταν το βαρύ φορτηγό-μπετονιέρα έστριψε προς τα δεξιά για να κινηθεί προς Πάτρα. Συνέπεια αυτού ήταν η γυναίκα να βρεθεί κάτω απο το φορτηγό καθώς ο οδηγός του φορτηγού δεν την είχε δει.

Οι οδηγοί σοκαρισμένοι προσπάθησαν να βοηθήσουν την κοπέλα που ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Το ασθενοφόρο ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και παρέλαβε την γυναίκα.

iliaoikonomia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250