Λάρνακα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος μέσα στα σκουπίδια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 12:01

Λάρνακα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος μέσα στα σκουπίδια

Mε φρίκη αντίκρισαν το άψυχο σώμα του λίγων μηνών κοριτσιού οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΥ Κόσιης, κατά την επεξεργασία σκουπιδιών που συλλέγονται από την περιοχή της Λάρνακας. Οπως γράφει ο Φιλελεύθερος στην ηλεκτρονική του έκδοση, στις 6:55 το πρωί υπάλληλοι που ασχολούνταν με την επεξεργασία των σκουπιδιών σε ιμάντα του εργοστασίου, ανακάλυψαν με φρίκη ένα βρέφος νεκρό ανάμεσα στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κοριτσάκι ηλικίας μερικών μηνών, εκ πρώτης όψεως ασιατικής καταγωγής.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μετά την πρώτη αυτοψία δήλωσε πως δεν ήταν δυνατόν να διακριβώσει τα αίτια θανάτου του βρέφους στην κατάσταση που αυτό ήταν. Όπως ανέφερε, το βρέφος πρέπει να πλυθεί και να καθαριστεί και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τόσο τα αίτια θανάτου του όσο και η ημερομηνία θανάτου.

Η νεκροψία θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πληροφορίες του philenews θέλουν το κοριτσάκινα βρέθηκε γυμνό και εκ πρώτης όψεως να φέρει τραύμα στο κεφάλι, το οποίο ωστόσο μπορεί να προκλήθηκε από τη συμπίεση των σκουπιδιών μέσα στο απορριμματοφόρο που μετέφερε τα σκουπίδια στο ΧΥΤΥ Κόσιης.

Ο υπεύθυνος του ΧΥΤΥ, Νικόλας Σεδεβελάκης, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο ιμάντα που βρέθηκε το βράφος, υπήρχαν σκουπίδια των τελευταίων 3-4 ημερών, λόγω των αργιών.

Πηγή: ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250