Κέρκυρα: Πυροβόλησε το παιδί του, για ένα λογαριασμό νερού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 09:46

Κέρκυρα: Πυροβόλησε το παιδί του, για ένα λογαριασμό νερού

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τρίτης (24-04-2012), στο χωριό του Αγίου Ματθαίου. Οι σχέσεις πατέρα και γιου ήταν τεταμένες από καιρό, λόγο κτηματικών διαφορών, αλλά χθες η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, με αφορμή την πληρωμή ενός λογαριασμού νερού. Μετά από μια συζήτηση που κατέληξε σε καβγά, ο 40χρονος γιος βγήκε για λίγο στην αυλή του πατρικού του σπιτιού.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίστηκε ο πατέρας με κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε και τον πυροβόλησε από πίσω! Ο 40χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και η μητέρα του που ήταν στο σπίτι και έβλεπε τα πάντα, ειδοποίσαν ασθενοφόρο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το corfupress.com, o τραυματίας, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τα σκάγια τον βρήκαν στα οπίσθια. Για προληπτικούς λόγους το παιδί και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν από την αστυνομία σε ασφαλές μέρος, ενώ ο 63χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τους τελευταίους μήνες έχει αποξενωθεί, αρνείται να παραδοθεί και βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι με τη γυναίκα και την καραμπίνα του.

Οι ολονύκτιες προσπάθειες της αστυνομίας, να τον πείσουν να παραδοθεί δεν απέφεραν καρπούς. Οι προσπάθειες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, σε μια υπόθεση που όπως είναι λογικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία...

Πηγή: Corfupress.com




00 inkefalonia general ad 300X250