Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Στην Καβάλα ο τυχερός λαχνός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 10:37

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Στην Καβάλα ο τυχερός λαχνός

Στην Καβάλα, και συγκεκριμένα από το πρακτορείο της Σοφίας Τσολακίδου στην οδό Κουντουριώτη στο κέντρο της πόλης, πουλήθηκε μέσω πλανόδιου λαχειοπώλη η τυχερή 5άδα του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, αλλά ο υπερτυχερός αναζητείται. «Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί δύο Καβαλιώτες, που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ ο καθένας», έλεγε χθες η κ. Τσολακίδου. Και οι δύο είναι μέσης ηλικίας και οικογενειάρχες.

Ο μεγάλος λαχνός κερδίζει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ. Από το ίδιο πρακτορείο, που αποδεικνύεται «γουρλίδικο», πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού (2,1 εκατ. ευρώ), όπως και το Πρωτοχρονιάτικο του 2006 (15 εκατ. ευρώ).

Δεν απέκτησε, όμως, μόνο η Καβάλα τον εκατομμυριούχο της. Οπως μας εξηγεί ο Αλ. Νικολαΐδης, πράκτορας λαχείων στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη Τρίτη, μόλις μία ημέρα μετά την κλήρωση του Εθνικού Λαχείου, εμφανίστηκε ο ένας από τους δύο υπερτυχερούς.

Πρόκειται για άνδρα περίπου 35 ετών, που κέρδισε 1,25 εκατ. ευρώ. «Είπε πως θα σκεφτεί τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε», λέει ο κ. Νικολαΐδης, εξηγώντας πως το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που κλήρωσε ο πρώτος λαχνός του Εθνικού έσπασε σε δύο τυχερούς. Ο δεύτερος τυχερός ακόμη αγνοείται... Το γεγονός δεν είναι ασυνήθιστο, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης, όπως λέει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων Κ. Βασιλοπούλου.

«Από την περσινή κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου έχει μείνει ακόμη στα αζήτητα ένα δελτίο από την τυχερή 5άδα που κέρδιζε 750.000 ευρώ. Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν λαχεία και μετά τα χάνουν ή δεν ελέγχουν αν έχουν κερδίσει κ.λπ.».

http://gr.news.yahoo.com




00 inkefalonia general ad 300X250