Έντονη φημολογία για διαζύγιο Ομπάμα - Μισέλ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 08:59

Έντονη φημολογία για διαζύγιο Ομπάμα - Μισέλ

Τι ρόλο έπαιξε στην «απόφαση» της Μισέλ η selfie φωτογραφία με τη Δανή πρωθυπουργό

Βόμβα μεγατόνων στις ΗΠΑ καθώς τις τελευταίες ώρες οργιάζουν τα αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για οριστική ρήξη στο γάμο του προεδρικού ζεύγους.

Ο Λευκός Οίκος τηρεί σιγή ιχθύος για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το διαζύγιο που ετοιμάζεται να ζητήσει η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, από τον σύζυγό της.
Η Μισέλ έχει ήδη απευθυνθεί σε μεγαλοδικηγόρο των ΗΠΑ και τους τελευταίους μήνες κοιμάται χωριστά από τον Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.
Η προεδρική οικογένεια ζει χωριστά τους τελευταίους μήνες και μάλιστα ήδη ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αρχίσει και... ξενοκοιτά.

Αυτές τις άγιες ημέρες, ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός «Vesti FM» επικαλούμενος το «National Enquirer», ένα αμερικανικό tabloid περιοδικό, ήταν αυτός που έβαλε ...φωτιά στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτοντας τα... χωρίσματα της Μισέλ και του Ομπάμα
Το αμερικανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι το κερασάκι στην τούρτα για την Μισέλ ήταν η ανάρμοστη «selfie» φωτογραφία του Ομπάμα με το ξανθό «αντικείμενο του πόθου», την πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πόσο να κάνει τα στραβά μάτια η Μισέλ! Η ίδια πάντως, δεν είναι μία γυναίκα που θα χώριζε τον σύζυγό της για μία «ανάρμοστη φωτογραφία». Και βεβαίως, δεν θα ήταν μόνο η ζήλια η αιτία του διαζυγίου.

Εξάλλου, η Μισέλ ακολουθεί τα χνάρια της Χίλαρι Κλίντον, όπως σχολιάζει ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός. Όπως και η Χίλαρι, έτσι και η Μισέλ δεν θα έδινε στον σύζυγό της τα παπούτσια στο... χέρι μόνο και μόνο επειδή γλυκοκοίταξε μία πανέμορφη γυναίκα.
Πηγή του Λευκού Οίκου υποστηρίζει πως, η Μισέλ είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να χωρίσει τον Ομπάμα καθώς τα σύννεφα στον γάμο τους είχαν αρχίσει να πυκνώνουν σε επικίνδυνο βαθμό. Ομως, το τελευταίο παραστράτημα του Ομπάμα την έκαναν πυρ και μανία. Δεκάδες γραπτά μηνύματα και επιστολές όπου Αμερικανίδες εκδήλωναν την συμπαράστασή τους στην Μισέλ αλλά και την οργή τους για την απρεπή συμπεριφορά του πλανητάρχη, έχουν βομβαρδίσει τις τελευταίες ημέρες τον Λευκό Οίκο κάνοντας ακόμα πιο αποφασιστική την «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ για το διαζύγιο. Πολλοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που την άκουγαν να φωνάζει: «Αρκετά πια!», πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου.

Το τρυφερό τετ α τετ του Ομπάμα με την καλλίγραμη Χέλε, μπροστά στο φακό, έκανε «ρόμπα» την Μισέλ μπροστά στα... μάτια ενός ολόκληρη πλανήτη δείχνοντας ότι ο σύζυγός της δεν την σέβεται καθόλου.

Από την πλευρά, του ο Ομπάμα καλείται τώρα να πληρώσει το τίμημα ενός ανάρμοστου φλερτ. Και μάλιστα, το τίμημα θα είναι... τσουχτερό. Η Μισέλ είναι έτοιμη να διεκδικήσει μία περιουσία αφήνοντας τον Ομπάμα με πενταροδεκάρες.

Για τον Αμερικανό πρόεδρο, πάντως, που έχει να αντιμετωπίσει μία φθίνουσα δημοτικότητα αλλά και την έντονη δυαρέσκεια από την αντιιπολίτευση αλλά και το κόμμα του για το περίφημα «Obamacare», η ζωή στον Λευκό Oίκο έχει μετατραπεί σε... κόλαση. Αν επιβεβαιωθεί ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος, Ντόναλτ Τραμπ, για οριστική ρήξη στο γάμο του προεδρικού ζεύγους , το διαζύγιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη προεδρική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, του 2016 ευνοώντας τους Ρεπουμπλικάνους .

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οικογένεια του Αμερικανού ηγέτη, Ομπάμα και Μισέλ κάνουν τα στραβά μάτια δίνοντας την εικόνα προς τα έξω ενός γάμου χωρίς προβλήματα μόνο για χάρη των θυγατέρων τους, Σάσα και Μάλια. Η Μισέλ ανέχτηκε τα ερωτικά τερτίπια του συζύγου της για τις κόρες της αλλά και για να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως σύζυγος πλανητάρχη. Οι δημοσιογράφοι έμαθαν ήδη ότι η Μισέλ δεν θέλει να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο και γι΄' αυτό το λόγο, μία καλή λύση είναι να κοιμάται σε άλλη πτέρυγα απ΄αυτήν που βρίσκεται ο σύζυγός της.

Η Μισέλ, σύμφωνα με το National Enquirer, κάνει υπομονή μέχρι τη λήξη της προεδρικής θητείας του Ομπαμα, το 2016. Και τότε θα ζητήσει από τον σύζυγό της να της αδειάσει τη... γωνιά από το σπίτι τους στο Σικάγο..

Ο Ομπάμα είναι πλέον διαθέσιμος;

Αυτό διερωτώνται ήδη πολλές Αμερικανίδες και ζητούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον  πρόεδρο των ΗΠΑ, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.  

Το Twitter έχει πάρει «φωτιά» μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί οριστικής ρήξης στο γάμο του προεδρικού ζεύγους. Οι Αμερικανοί πολίτες παίρνουν θέση για το φημολογούμενο άδοξο τέλος στην σχέση του Μπαράκ Ομπάμα και της Μισέλ, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό "National Enquirer". 

O γυναικείος πληθυσμός προχωράει ένα βήμα παραπέρα και θέλει απλά να μάθει εάν τώρα ο Ομπάμα είναι... ελεύθερο πουλί. Η Μισέλ Γουίντον γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αν ξέρει κανείς τον αριθμό του τηλεφώνου του Μπαράκ Ομπάμα. Υπάρχουν, όμως, και εκπρόσωποι του ωραίου φύλου που εκφράζουν την λύπη τους για τον «χωρισμό» του ζευγαριού. 

«Ειναι πολύ λυπηρό... Αυτοί οι δύο ήταν πολυ ταιριαστοί», γράφει η Κρίσταλ. Από τη πλευρά του. ο Ααρόν επισημαίνει: «Δεν συμφωνώ με το διαζύγιο των Ομπάμα,όμως το ζευγάρι τώρα τελευταία φερόταν περίεργα».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ