Μαλλιά κουβάρια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Ξύλο και βρισιές εναντίον του Γ. Σγουρού (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 10:05

Μαλλιά κουβάρια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Ξύλο και βρισιές εναντίον του Γ. Σγουρού (video)

Πανδαιμόνιο επικράτησε χθες το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής- Για απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγούλη και Τσουκαλά ο Γιάννης Σγουρός- "Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη" λέει ο περιφερειάρχης Αττικής Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής λίγο πριν από την ψήφιση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης.  

Σύμφωνα με το vimaonline, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στ. Παναγούλης και Δ. Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά στον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν συνεργάτης του κ. Σγουρού δέχθηκε επίθεση από μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας, ο οποίος παράλληλα έβριζε τον περιφερειάρχη Αττικής.

Η ένταση γενικεύθηκε με τους Σγουρό και Τσουκαλά να έρχονται στα χέρια και τον περιφερειακό σύμβουλο Στάθη Παναγούλη να επιτίθεται σε άλλους συναδέλφους του. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Μιλώντας το πρωί στο Mega ο κ. Σγουρός είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και συμπλήρωσε ότι "υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, παρακίνησε αυτούς που ήταν στα θεωρεία για να γίνει η σύρραξη και τελικά έγινε η σύρραξη". Σύμφωνα με τον κ. Σγουρό στη συνεδρίαση είχαν πάει "κάποιοι πολίτες οι οποίοι είναι περιφερόμενοι σε όλα τα θέματα για τα οποία έχουν αντίθετη γνώμη, που από την πρώτη στιγμή αποδοκιμάζανε και βρίζανε εναντίον των περιφερειακών συμβούλων. Αυτό στο τέλος έγινε σύρραξη".

https://www.youtube.com/watch?v=WuGR2QajJRY

Πηγή: newsit.gr