Ναταλία Βουτσινά: Ποια ήταν η 43χρονη επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στην Πάτρα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 19:08

Ναταλία Βουτσινά: Ποια ήταν η 43χρονη επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στην Πάτρα

Πάγωσε η Πάτρα στο άκουσμα της σημερινής είδησης που αφορά στη γνωστή επιχειρηματία της πόλης, Ναταλία Βουτσινά. Η 43χρονη γυναίκα ήταν αρκετά δυναμική και δραστήρια, γνωστή για το καφέ - εστιατόριο που διατηρούσε αλλά και για τη σχέση που διατηρούσε εδώ και δέκα χρόνια με γνωστό δημοσιογραφο της Πάτρας. Μαζί απέκτησαν μια κόρη από την αρχή της σχέσης τους.




Η Ναταλία Βουτσινά, διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.



Δυστυχώς σήμερα, έχασε τη ζωή της από έναν 33χρονο Αλβανό ο οποίος την κατακρεούργησε με μαχαίρι. Το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι του φονικού, έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα...



Σύμφωνα με πληροφορίες από τα sites της περιοχής, ο 33χρονος δράστης, φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους, ενώ βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τη 43χρονη και τη σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Φυσικά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον της Ναταλίας Βουτσινά.

Πηγή φωτογραφιών Facebook

Πηγή: tlife.gr