Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 12:27

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και συνελήφθη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκήθηκαν πιέσεις στον ίδιο για κάλυψη ή ρύθμιση χρεών. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Κατά την έναρξη της εκπομπής στο Mega, η οποία έγινε χωρίς τον Πέτρο Κωστόπουλο, η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού αιτιολόγησε την απουσία του, λέγοντας ότι είχε κάποια ανειλημμένη υποχρέωση.

Στη συνέχεια ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού, μετά τα πλειάδες δημοσιεύματα αναφέρθηκε στο θέμα πιο συγκεκριμένα: «Λοιπόν εγώ θέλω να σας πω κάτι επειδή παίρνω πολλά μηνύματα, γιατί γράφουν διάφορες ανακρίβειες. Ο Πέτρος σήμερα λείπει γιατί έπρεπε να περάσει από μία νομική διαδικασία. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση από την πτώχευση της Imaco για πλημμέλημα. Δε συνέβη τίποτα τραγικό, τίποτα εξωφρενικό, είναι μια διαδικασία που αρκετοί την περνάνε αυτό το διάστημα με τα προβλήματα που μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει με τις εταιρίες τους. Αυτό και μόνο και δεν έχει συλληφθεί. Αυτό θέλω να πω».

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ύστερα από σχετική αίτηση που κατέθεσε πιστωτής του, κήρυξε πτώχευση.

Πηγή: news247.gr




00 inkefalonia general ad 300X250