Συνέλαβαν τον πρώην καφετζή της Βουλής!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 10:49

Συνέλαβαν τον πρώην καφετζή της Βουλής!

Ο καφετζής με τα ακριβά γούστα και την κόκκινη Ferrari συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 316.472,15 ευρώ. Φεύγοντας μάλιστα από το καφενείο της Βουλής άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους οι οποίοι του έχουν κάνει αγωγές.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας Γ.Π. που είχε αναλάβει πριν από περίπου 3 χρόνια το κυλικείο της Βουλής εγκατέλειψε το συγκεκριμένο πόστο 6 μήνες πριν λήξει η συμφωνία που είχε κάνει με το κοινοβούλιο γιατί ισχυριζόταν πως ο τζίρος του είχε πέσει κατά 70%.

Συνελήφθη στις 10 Απριλίου 2012, στην Κόρινθο και οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ "συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 49χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου".

Το Newsit επικοινώνησε με τους εργαζόμενους στο κυλικείο της Βουλής οι οποίοι μας είπαν πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τους έχει αφήσει απλήρωτους ενώ τους χρωστά και ένσημα. Καταγγέλουν μάλιστα πως ενώ τους έλεγε πως δεν έχει χρήματα να τους πληρωσει γιατί έχει πέσει ο τζίρος, την ίδια ώρα κατάφερνε να συντηρεί μια πανάκριβη κατακόκκινη Ferrari.

Είναι πάντως απορίας άξιο το πως ένας φούρναρης από το Λουτράκι κατάφερε μέσα σε μια δεκαετία να φτιάξει εταιρεία catering το πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει από δημόσιες υπηρεσίες και πανεπιστήμια μέχρι σχολεία και ιδιωτικές εταιρείες.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ