Νέο βίντεο σοκ από το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 21:24

Νέο βίντεο σοκ από το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο

Eνα νέο βίντεο από μια κάμερα που είναι τοποθετημένη σε χαμηλότερο σημείο και δείχνει καθαρά τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας των δύο νεαρών Χρυσαυγιτών είδε το φως της δημοσιότητας.

http://www.dailymotion.com/video/x16tvzv_%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF_news

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος Ζοugla.gr και το οποίο όπως διευκρινίζει η ΕΛ.ΑΣ. δεν δόθηκε στον ιστότοπο από την αστυνομία, φαίνεται η ομάδα των νεαρών που είναι συγκεντρωμένη στη γωνία απέναντι από τα γραφεία της ΧΑ. Περίπου στο 0:24´´ πέφτουν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ο εκτελεστής ρίχνει από μακριά. Η ομάδα των νεαρών ξαφνιάζεται και όλοι γυρνούν προς το μέρος του εκτελεστή.

Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του Χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά για να γλιτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας που γλίτωσε σαν από θαύμα, αφού οι σφαίρες πέρασαν ξυστά δίπλα του. Στη συνέχεια έτρεξε στα γραφεία της ΧΑ να κρυφτεί.

Ο εκτελεστής συνεχίζει να πυροβολεί. Ο πρώτος που  δέχεται σφαίρα είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω.

Στη συνέχεια ο άνδρας με το λευκό τζόκεϊ πυροβολεί τρεις φορές τον Γεώργιο Φουντούλη στο στήθος ο οποίος και πέφτει στο οδόστρωμα. Ο Μανώλης Καπελώνης που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον Φουντούλη, προφανώς έχει αιφνιδιαστεί πλήρως και έχει παγώσει. Μένει ακίνητος. Ο εκτελεστής τον πυροβολεί σχεδόν εξ' επαφής και στη συνέχει ρίχνει τη χαριστική βολή στον ήδη πεσμένο στο έδαφος Γιώργο Φουντούλη.

Οταν ο εκτελεστής απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους νεκρούς για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το VIDEO που έδωσε η Αστυνομία