Σάλος με σκληρό ροζ βίντεο στην Πάτρα που οδήγησε την «πρωταγωνίστρια» να αλλάξει χώρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 10:58

Σάλος με σκληρό ροζ βίντεο στην Πάτρα που οδήγησε την «πρωταγωνίστρια» να αλλάξει χώρα

Έναν αληθινό εφιάλτη φαίνεται πως ζει μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία είδε τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Μάλιστα, η ίδια από την ντροπή της αναζητά τρόπους για να εγκαταλείψει τη χώρα και να βρει «καταφύγιο« στην Αμερική.

Στο ροζ βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο και έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα», φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε άγριες σεξουαλικές πράξεις με τον εραστή της και μάλιστα, μέσα σε εργασιακό χώρο.

Το επίμαχο βίντεο αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Ιντερνετ.

Οπως αναφέρει το dete.gr, κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη γυναίκα γνώριζε πως ο εραστής της την βιντεοσκοπούσε και αν του έχει υποβάλλει μήνυση.

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» δηλώνουν συγγενείς της. Και έχουν δίκιο από την στιγμή που η τακτική του εραστή να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές και να «ανεβάσει» το βίντεο στο διαδίκτυο, αν μη τι άλλο είναι καταδικαστέα και εγκληματική αφού σε κάποιες ανάλογες περιπτώσεις έχει οδηγήσει γυναίκες μέχρι και σε αυτοκτονία!

Η γυναίκα λοιπόν αναζητά τρόπο να βγάλει βίζα και να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει την ζωή της.


iefimerida