Επίθεση με μολότοφ στο βαν της NOVA

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 10:58

Επίθεση με μολότοφ στο βαν της NOVA

Επίθεση με δύο μολότοφ, που έπεσαν μέσα κι έξω από το VAN της NOVA, έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου αμέσως μετά το ματς του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ. Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα. Συγκεκριμένα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου στο βαν της NOVA, πετώντας δύο μολότοφ προς το βαν. Μάλιστα, ένα άτομο άνοιξε ένα από τα πορτάκια του βαν, άφησε τη μολότοφ εκεί και έφυγε τρέχοντας, με σαφή διάθεση να το κάψει, αγνοώντας προφανώς και τους υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα σ' αυτό! Ευτυχώς ένας από τους τεχνικούς του συνδρομητικού καναλιού μπόρεσε και κλώτσησε μακριά τη μολότοφ, ώστε να μη "σκάσει" μέσα στο βαν και πιάσει φωτιά! Αμέσως παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που για να απωθήσουν τους οπαδούς έκαναν χρήση δακρυγόνων πίσω από το ένα "πέταλο".

Οι οπαδοί απάντησαν με φωτοβολίδες, πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, υπήρξε μεγάλη ένταση και τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν λίγη ώρα αργότερα.

Ο διευθυντής καναλιών Novasports, Γιάννης Φουρνάρος, με παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού, "Παίζουμε Ελλάδα", κατονόμασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ως ηθικό αυτουργό της
επίθεσης στο βαν.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου".

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης, με δηλώσεις στην ίδια εκπομπή της NOVA τόνισε: "Είναι θλιβερό αυτό που άκουσα από τον Γιάννη Φουρνάρο. Είχα πει πρόσφατα ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στη διαμάχη ΣΚΑΪ - NOVA γιατί μπορεί η ένταση αυτή να μεταφερθεί σε χέρια ατόμων που δεν σκέφτονται λογικά Δεν μπορεί να συμβαίνει μια τέτοια επίθεση σε οποιοδήποτε γήπεδο, επίθεση σε ανθρώπους τεχνικούς, δημοσιογράφους που πηγαίνουν να κάνουν τη δουλειά τους".

Πηγή: sport-fm.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250