Πατέρας και γιος βίασαν και σκότωσαν 85χρονη στην Κρήτη για μια σακούλα τσιγάρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 07:19

Πατέρας και γιος βίασαν και σκότωσαν 85χρονη στην Κρήτη για μια σακούλα τσιγάρα

Κτηνωδία! Έτσι περιγράφουν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί... της Ασφάλειας στην Κρήτη αυτά που υπέστη η άτυχη 85χρονη μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα και συνέλαβε ως υπεύθυνους του φρικτού εγκλήματος σε βάρος της ηλικιωμένης δύο Ρουμάνους, οι οποίοι μάλιστα ήταν πατέρας ο ένας 45 ετών και ο γιος του 18 ετών.

Όπως έδειξε η έρευνα και η ιατροδικαστική εξέταση, η δύστυχη ηλικιωμένη υπέστη βασανιστήρια στα χέρια των φονιάδων της που νόμιζαν, ότι επειδή διατηρούσε ένα ψιλικατζίδικο στο χωριό, πως θα είχε πολλά χρήματα στο σπίτι. Την χτύπησαν ανηλεώς, ο 45χρονος την βίασε δύο φορές κατά φύση και παρά φύση και στο τέλος η γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια τους από ασφυξία αφού της είχαν δέσει σφιχτά το στόμα και τα μάτια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ότι της πήραν χρήματα παρά μόνο βρήκαν τα κλειδιά του μαγαζιού της το οποίο πήγαν το άνοιξαν και πήραν από μέσα μία σακούλα τσιγάρα. Οι δύο δράστες ήταν ανάμεσα στους αρχικά προσαχθέντες και η έρευνα ξεκίνησε ιεραρχικά για α καταλήξει σε αυτούς, παρότι έμεναν σε άλλο χωριό αρκετά πιο μακριά, με εξαίρεση τον πατέρα που το 2009 κατοικούσε στην Επισκοπή και γνώριζε, ότι η ηλικιωμένη διατηρούσε κατάστημα ψιλικών.

Μάλιστα στην περιοχή τον θυμούνται μονίμως ως ρέμπελο και ως άνθρωπο που συχνά πυκνά προκαλούσε φασαρίες. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εξαγριωθεί με τους αλλοδαπούς και ειδικά με τους λαθρομετανάστες και οι Αρχές φοβούνται την εκδήλωση τυχόν βίαιων αντιδράσεων σε βάρος τους, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις έχουν κυριολεκτικά εκδιωχθεί από χωριά τουλάχιστον όσοι δεν έχουν οικογένειες και εργασία στην περιοχή και περιφέρονται ασκόπως. Οι δύο Ρουμάνοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και η προφυλάκισή τους θεωρείται απλά δεδομένη.

Πηγή: Prionokordela.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ