Πάτρα: Τα σκυλιά έκαναν τους διαρρήκτες να... παρακαλάνε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 22:52

Πάτρα: Τα σκυλιά έκαναν τους διαρρήκτες να... παρακαλάνε!

Πήραν για τα καλά το μάθημά τους δύο νεαροί διαρρήκτες, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι στην περιοχή του Γηροκομειού.

Είτε επρόκειτο για ερασιτέχνες είτε για επαγγελματίες που όμως έκαναν το λάθος να μην παρακολουθήσουν καλά το χώρο και να αντιληφθούν ότι εντός υπήρχαν όχι ένα ή δύο αλλά έξι άγρια σκυλιά!

Επρόκειτο για ισόγειο σπίτι με μια μικρή αυλή μπροστά και μια πολύ μεγαλύτερη στο πίσω μέρος. Και εκεί ο φιλόζωος ιδιοκτήτης είχε δημιουργήσει μια μικρή κατοικία σκύλων, χωρίς ωστόσο να έχει βάλει τη γνωστή προειδοποιητικά πινακίδα στην εξώπορτα. Έτσι μη γνωρίζοντας την ύπαρξή τους οι διαρρήκτες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το χτύπημά τους.

Αλλά δεν φαντάστηκαν με τίποτα ποια θα ήταν η συνέχεια. Όταν πήδηξαν την καγκελόπορτα και πάτησαν τα πόδια τους στην μικρή αυλή είδαν τα κυριολεκτικά… άγρια θηρία να τρέχουν κατά πάνω τους!

Οι φωνές τους δεν ξύπνησαν μόνο το παρ’ ολίγον θύμα τους, ο οποίος βγήκε στο παράθυρο, αλλά και κατοίκους δύο γειτονικών σπιτιών. Για να γλιτώσουν, οι διαρρήκτες είχαν σκαρφαλώσει σε έναν μαντρότοιχο και από κάτω τους ήταν τα έξι σκυλιά που έδειχναν τα δόντια τους!

Τον παρακαλούσαν να τους αφήσει

Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να εκλιπαρούν τον ιδιοκτήτη να τους σώσει ζητώντας του ξανά και ξανά συγγνώμη.

Όμως εκείνος παρέμενε ανένδοτος. Μάλιστα ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφθασε το περιπολικό μόνο τότε έδωσε εντολή στους σκύλους του να απομακρυνθούν, για να αφήσουν τους κλέφτες να κατέβουν με ασφάλεια. Και φυσικά να… οδηγηθούν αμέσως μετά στην Ασφάλεια Πατρών για τα περαιτέρω!

Στο σπίτι είχαν συγκεντρωθεί και όλοι οι γείτονες και όπως φαίνεται το θέμα θα παραμείνει αντικείμενο συζητήσεων για πολύ καιρό…! Θα πρέπει να σημειωθεί πως λόγω των αυξημένων περιστατικών διαρρήξεων σε περιοχές εκτός κέντρου Πατρών, ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών διαθέτουν όχι ένα αλλά περισσότερα σκυλιά, γνωρίζοντας βέβαια πως η αστυνόμευση σε τέτοιες περιοχές είναι ανύπαρκτη.

patrisnews.com




00 inkefalonia general ad 300X250