Νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Χίτλερ ως κοκαϊνομανή και μανιοκαταθλιπτικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 20:55

Νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Χίτλερ ως κοκαϊνομανή και μανιοκαταθλιπτικό

Σύμφωνα με επιστολές του προσωπικού του παθολόγου, ο ηγέτης των ναζί υπέφερε από Πάρκινσον και είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργαναΑφορμή για έναν ακόμα «γύρο» συζητήσεων γύρω από την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του γεννημένου στην Αυστρία Γερμανού δικτάτορα, Αδόλφου Χίτλερ, ανοίγει ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, που βασίζεται σε επιστολές του προσωοικού του παθολόγου, Theodor Morell.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις για τον πάλαι ποτέ ηγέτη των ναζί, πίσω από τον αδίστακτο και αιμοσταγή δικτάτορα, «κρυβόταν» ένας άνθρωπος, που ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και έπασχε από βαριά μανιοκατάθλιψη.

Το ντοκιμαντέρ του National Geographic, με τίτλο «Nazi underworld», δημοσιοποιεί επιστολές του προσωπικού παθολόγου του Χίτλερ, ο οποίος υποστηρίζει πως ο ασθενής του έπασχε από μανιοκατάθλιψη, είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα, ενώ υπέφερε και από τη νόσο του Πάρκινσον.

Προκειμένου να καταπολεμήσει όλα αυτά τα προβλήματα, έπαιρνε περισσότερα από 80 φάρμακα την ημέρα, τα οποία του τα χορηγούσε ο παθολόγος του, από τον οποίο είχε μια «αρρωστημένη» εξάρτηση.

Το ντοκιμαντέρ επισημαίνει ότι η ανάλυση του «κοκτέιλ» που έδινε ο Morell στον Χίτλερ, αποδεικνύει πως ο «εγκέφαλος» της ναζιστικής θηριωδίας έπασχε και από ηπατίτιδα, ενώ οι εκθέσεις αναφέρουν πως ο Χίτλερ έκανε συχνή χρήση κοκαΐνης.

Μάλιστα, ήταν τόσο εθισμένος, που χρησιμοποιούσε ακόμα και οφθαλμικές σταγόνες με το ναρκωτικό.

Οι εκθέσεις που επικαλείται το National Geographic, υποστηρίζουν επίσης πως ο Morell έκανε ενέσεις τεστοστερόνης στον Χίτλερ, ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Εύα Μπράουν, καθώς, μεταξύ άλλων, δεν είχε λίμπιντο...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ