18χρονος σκοτώθηκε για ν' αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 11:18

18χρονος σκοτώθηκε για ν' αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων!

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο.

Ο 18χρονος όμως δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο. Κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο και για διαπληκτισμό του νεαρού με τους ελεγκτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος πρώτα στο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου όμως στις 5 τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά δεν συνελήφθησαν. Αυτό έγινε αφού εξέπνευσε ο νεαρός. Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό με βάση και τις καταθέσεις των επιβατών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

newsit.gr