Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο που βίαζε τον 13χρονο ανήλικο - Το μικρό παιδί είχε νοητικό πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 22:59

Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο που βίαζε τον 13χρονο ανήλικο - Το μικρό παιδί είχε νοητικό πρόβλημα

- Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος βίαζε κατ' εξακολούθηση τον 13χρονο ανήλικο- Πρόκειται για τον Χατζόπουλο Ιωάννη από το Αιγάλεω- Η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει κάποιον για τον συγκεκριμένο άνθρωπο να δώσει πληροφορίες- Ο 37χρονος κάθε φορά με δόλιο τρόπο κατάφερνε να παρασύρει τον ανήλικο στο σπίτι του

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου από το Αιγάλεω που συνελήφθη στις 4 Αυγούστου με την κατηγορία της αποπλάνησης και της ασέλγειας εις βάρος ανήλικου κατά εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο 37χρονος είναι εργαζόμενος σε εταιρεία security, ενώ αυτό που προκαλεί πραγματικά αηδία είναι το γεγονός πως ο 13χρονος είχε διανοητικό πρόβλημα. 

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο 37χρονος άντρας οδήγησε μέσα στο σπίτι του ένα 13χρονο ανήλικο αγόρι και το βίασε, ενώ το πλέον φρικιαστικό είναι πως διαπιστώθηκε πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατά επανάληψη βιάσει το μικρό αγορι. 

Ο 37χρονος από το Αιγάλεω οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη για όλες τις παραπάνω παράνομες ενέργειες. 


Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη. 

Πρόκειται για τον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Δημητρίου και της Νικολέττας, ο οποίος γεννήθηκε την 17.07.1976 στο Αιγάλεω Αττικής και κατοικεί στο Αιγάλεω.

Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες να τηλεφωνήσουν εάν ξέρουν κάτι για τον συγκεκριμένο άντρα'
Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες να τηλεφωνήσουν εάν ξέρουν κάτι για τον συγκεκριμένο άντρα


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250