Ιδού ο μικρός Πρίγκηπας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 07:03

Ιδού ο μικρός Πρίγκηπας!

Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της, η Δούκισσα του Κέμπριτζ βγήκε από το μαιευτήριο μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της, όπου εισήχθη χθες το πρωί για να γεννήσει. Οι νέοι γονείς, με το μικρό πρίγκιπα στην αγκαλιά τους, στάθηκαν στα σκαλοπάτια της μαιευτικής πτέρυγας, για την παραδοσιακή φωτογραφία- όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από 31 χρόνια η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν έφερε στον κόσμο τον Ουίλιαμ- και "σύστησαν" στον λαό και τους δημοσιογράφους το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με πουά, η Κέητ χαμογελούσε και χαιρετούσε τα πλήθη, ενώ κρατούσε το νεογέννητο παιδί της, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μία λευκή κουβέρτα.

Στη συνέχεια η μαμά Κέητ έδωσε και στον μπαμπά Ουίλιαμ να κρατήσει το μωρό και ο πρίγκηπας δεν έπαψε να κοιτάει τον γιο του με τρυφερότητα.

"Είναι μεγάλο μωρό, είναι πολύ βαρύς! Ακόμα πάντως ψάχνουμε για όνομα" είπε ο Ουίλιαμ και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί αν γυρίσουν σπίτι και να ξαναμπούν στην καθημερινότητά τους, αυτή τη φορά μαζί με το μωρό.

Στη συνέχεια, ο Ουίλιαμ- ως καλός μπαμπάς και στοργικός σύζυγος- κουβάλησε το πορτ-μπεμπέ στο αυτοκίνητο, γεμάτος καμάρι και χαρά.

Νωρίτερα σήμερα, επισκέφτηκαν την Κέητ οι ευτυχείς παππούδες και γιαγιάδες και από τις δύο πλευρές, οι οποίοι έβγαιναν από την κλινική με ένα μεγάλο χαμόγελο και δήλωναν στους δημοσιογράφους ότι το μωρό είναι "υπέροχο και πανέμορφο"- ότι κάνει κάθε κοινός θνητός πάππους και γιαγιά δηλαδή.

Εχθές, στις 18.24 ώρα Ελλάδας, η Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέμπριτζ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,9 κιλών ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Το όνομα του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό αλλά ο τίτλος που θα φέρει ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ είναι "Βασιλική Υψηλότης".

H Κέιτ θα σπάσει την παράδοση και τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα δεν θα τους περάσει στο παλάτι αλλά στο πατρικό της σπίτι για να έχει τη βοήθεια της μητέρας της

http://www.news.gr

https://www.youtube.com/watch?v=gZdXDO0CBHI




00 inkefalonia general ad 300X250