ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 60χρονος παρενοχλούσε κοριτσάκια στα βραβεία MAD! Ποιοί τον έκαναν...ασήκωτο στο ξύλο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 19:27

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 60χρονος παρενοχλούσε κοριτσάκια στα βραβεία MAD! Ποιοί τον έκαναν...ασήκωτο στο ξύλο!

Λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα τη βραδιά των φετινών βραβείων, ένας παιδόφιλος που είχε παρεισφρήσει στην αρένα του Ταε Κβο Ντο και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες! Όμως η παρουσία του, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Ανδρέα Αξιώτη στην εφημερίδα "Εspresso", έγινε αντιληπτή και πλήρωσε όσα έκανε με άγριο ξύλο! Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, όταν άντρες της εταιρίας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή του event, παρατήρησαν πως ένας άντρας περίπου 60 ετών, είχε διεισδύσει στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική σκηνή και κινούταν ύποπτα δίπλα σε ανυποψίαστα κοριτσάκια, τα οποία χόρευαν ξένοιαστα στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών!

Η ύποπτη συμπεριφορά του ηλικιωμένου άντρα που είχε στριμωχτεί ανάμεσα σε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας ακόμα και 8 ετών, κίνησε την περιέργεια κάποιων αντρών της ασφάλειας που αμέσως τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και άρχισαν να παρατηρούν την κάθε του κίνηση. Τότε διαπίστωσαν πως ο άγνωστος, που λόγω της εμφάνισής του, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, αφού ήταν αρκετά κοντός, με παραπανίσια κιλά και φαλάκρα, παρίστανε τον...εκστασιασμένο θεατή!

Όμως ταυτόχρονα παρενοχλούσε και χούφτωνε ανήλικα κορίτσια, ενώ χανόταν μέσα στο πλήθος! Άντρες της εταιρίας security μπήκαν μέσα στο πλήθος, εγκλώβισαν τον άντρα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον απομάκρυναν από τον κόσμο, οδηγώντας τον στα παρασκήνια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Κατά τη διάρκεια της...συζήτησης άναψαν τα αίματα και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, άρχισαν να χτυπούν άγρια τον άγνωστο και να τον βρίζουν...

Απίστευτα πράγματα...!

http://www.zappit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ