Νέα 24ωρη απεργία των τεχνικών των Ιδιωτικών σταθμών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 11:01

Νέα 24ωρη απεργία των τεχνικών των Ιδιωτικών σταθμών

από ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 6 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. του Σαββάτου 7 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας. 
Απαιτούμε:
• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ