Πάτρα:Η φοιτήτρια που έγινε πορνοστάρ για να σώσει τον πατέρα της!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 09:27

Πάτρα:Η φοιτήτρια που έγινε πορνοστάρ για να σώσει τον πατέρα της!

Από τις αίθουσες του πανεπιστημίου σε ταινία του Σειρηνάκη - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη νεαρή Μάρω που εξομολογείται τα όσα έζησε... Πίσω από την επιλογή του εύκολου κέρδους και τη συμμετοχή μιας γυναίκας ή ενός άντρα σε μια ταινία πορνό κρύβονται πολλά μυστικά. Άλλες φορές μικρά και άλλες μεγάλα. Η ιστορία της Μάρως είναι τραγική. Μια ιστορία ζωής και θανάτου. Η Μεγάλη Παρασκευή που πέρασε φέτος δε θα ξεχαστεί ποτέ από το γελαστό αυτό κορίτσι. Και δε θα ξεχαστεί καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα Γιώργο στα 66 του χρόνια από ανακοπή.  

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Μάρω πριν λίγους μήνες εργαζόταν ως barwoman σε γνωστό club της πόλης. Παράλληλα ήταν και φοιτήτρια κοινωνιολογίας. Για να αυξήσει το εισόδημά της, έκανε πολλές φορές φωτογραφήσεις καθώς με 40 ευρώ μεροκάματο δεν μπορούσε να συντηρήσει τον εαυτό της αλλά και την οικογένειά της...

Τον Μάρτιο που μας πέρασε ήρθε το πρώτο κακό νέο. Ο αγαπημένος αδερφός του πατέρα της αφήνει την τελευταία του πνοή στην Αφρική. Με το που φτάνει η τραγική είδηση στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Καλλιθέα, ο πατέρας της πέφτει σε κατάθλιψη. Η κατάστασή του επιδεινώνεται και το ζάχαρο ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια. Τότε η Μάρω καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είναι εκείνη που πρέπει να πληρώσει τις πανάκριβες θεραπείες του μπαμπά της.

Ψάχνει απεγνωσμένα λύση. Δε βρίσκει πουθενά. Παντού πόρτες κλειστές. Στο τέλος ακολουθεί τη «λύση Σειρηνάκη».
Αποφασίζει να ποζάρει για φωτογράφηση στο περιοδικό του επιχειρηματία και κατόπιν να παίξει σε μια ταινία που της αποφέρει ένα σημαντικό ποσό. Όπως τα παίρνει έτσι τα δίνει για τον πατέρα της. Όμως παρά τις θεραπείες ο μπαμπάς «φεύγει» σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους..

Πηγή: newsit.gr