Θετικός σε κοκαΐνη ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Βεζυρίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 22:34

Θετικός σε κοκαΐνη ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Βεζυρίδης

Οριστικά αντιμέτωπος με τιμωρία για παράβαση ντόπινγκ τίθεται ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Το δεύτερο δείγμα του τερματοφύλακα του ΟΦΗ (που είχε ληφθεί μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ) δεν ανέτρεψε την ανάλυση του πρώτου, καθώς ανακοινώθηκε η ανίχνευση σε αυτό κοκαΐνης. Έτσι, ο 37χρονος γκολκίπερ κλήθηκε και επίσημα σε απολογία την Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β' δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».

Πηγή:  newsbeast.gr




00 inkefalonia general ad 300X250