Στη «γειτονιά των αγγέλων» η 11χρονη Αλεξία που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 10:15

Στη «γειτονιά των αγγέλων» η 11χρονη Αλεξία που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση

Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Η 11χρονη Αλεξία, το κοριτσάκι στην Αχαΐα που έπεσε σε κώμα ενώ παρακολουθούσε αμέριμνη τηλεόραση στις αρχές Ιουνίου , άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία που παρακολουθούσε από κοντά τον Γολγοθά της οικογένειας αλλά φυσικά και όλο το πανελλήνιο.

Η μαθήτρια του 9ου δημοτικού σχολείου της τελικά έπασχε από σοβαρή ασθένεια η οποία εκδηλώθηκε ξαφνικά. Γενετική ανωμαλία, η οποία μπορεί να μην εμφανίσει κανένα σύμπτωμα.Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε εκτεταμένη αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω δυσπλασίας των αγγείων.

Από το Καραμανδάνειο, το παιδί μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ και στη ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να βοηθήσουν το παιδί αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μέχρι και οι γιατροί στην Αγγλία και τη Γερμανία όπου στάλθηκαν οι εξετάσεις της σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Το άτυχο κοριτσάκι δεν μπορούσε να χειρουργηθεί.

Το σχολείο της έχει βυθιστεί στο πένθος. Οι φίλοι της, οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές της που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειά της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν ξανά τη μικρή Αλεξία. Η  κηδεία της έγινε το Σάββατο στην Αλβανία, την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Πηγή: thebest

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ