Χαλάει απότομα ο καιρός: καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 09:02

Χαλάει απότομα ο καιρός: καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπεται άστατος καιρός με σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ηπειρωτικά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ενώ ναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες από τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις βόρειες Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida




00 inkefalonia general ad 300X250