Δολοφονική επίθεση εναντίον πρωταθλητή του Kick Boxing στην Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 13:40

Δολοφονική επίθεση εναντίον πρωταθλητή του Kick Boxing στην Καλλιθέα

Ο θηριώδης πρωταθλητής του Kick Boxing δέχτηκε δολοφονική επίθεση μέσα στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί στην Καλλιθέα. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τι λέει στο Newsit αυτόπτης μάρτυρας. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Florin Floriceanu είναι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ένας άνδρας που δεν μπορεί να φάει εύκολα ξύλο.

Αλλωστε ο θηριώδης άνδρας από τη Ρουμανία που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια και είναι παντρεμένος με Ελλήνιδα με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, είναι πρωταθλητής του Kick Boxing και δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Στις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας, και ενώ βρισκόταν στη σχολή που διατηρεί στην οδό Ανδρομάχης στην Καλλιθέα με έναν φίλο του εμφανίστηκαν έξω απο τη σχολή περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε 5 μηχανές οι οποίες είχαν καλυμμένο τον αριθμό κυκλοφορίας τους.

Φορούσαν μαύρα ρούχα δίχως άλλα διακριτικά, κρατούσαν λοστούς και σίδερα στα χέρια και δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Μάλιστα οι 3 από αυτούς είχαν ξυρισμένο κεφάλι και ήταν εξαιρετικά σωματώδης.

Οι 10 μαυροφόροι εισέβαλλαν στο εσωτερικό της σχολής και αφού ακινητοποίησαν τον Florin Floriceanu και τον φίλο του άρχισαν να χτυπάνε αλύπητα και με μένος τον πρωταθλητή σε όλο του το σώμα και το κεφάλι. Τον άλλο άνδρα δεν τον πείραξαν.

https://www.youtube.com/watch?v=7ADGKd6hPTc

Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης, καβάλησαν τις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν.

Ο Florin Floriceanu διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Εχει κατάγματα και θλαστικά τραύματα σε όλο του το σώμα αλλά αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι ένα αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι με αποτέλεσμα τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του πρωταθλητή.

Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ούτε εχει εκφραστεί ποτέ ανοιχτά υπέρ κάποιου πολιτικού κόμματος. Οπως χαρακτηριστικά λένε κάτοικοι στο Newsit o Florin αγαπάει με πάθος την Ελλάδα και στη σχολή του έχει και τη ελληνική και τη ρουμάνικη σημαία.

Πρόσφατα είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και την προπονοτητική του καριέρα, αφήνοντας χώρο στους νεότερους αθλητές. Εδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 23 Μαϊου 2013 και κέρδισε τη ζώνη "WKF Heavyweight Mediteranean".

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Από το να πρόκειται για ρατσιστική επίθεση μέχρι να πρόκειται για επαγγελματικές ή προσωπικές διαφορές.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250