Μαθητής δάγκωσε μαθήτρια λίγο πριν τις εξετάσεις και συνελήφθη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 21:13

Μαθητής δάγκωσε μαθήτρια λίγο πριν τις εξετάσεις και συνελήφθη

Πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο σχολικό συγκρότημα της Καλαμάτας όπου συστεγάζονται το 6ο Λύκειο και το 4ο ΕΠΑΛ, την ώρα που οι μαθητές προσέρχονταν για τις εξετάσεις Στις 08.00 περίπου και πριν ξεκινήσει η διαδικασία των ενδοσχολικών εξετάσεων στο Επαγγελματικό Λύκειο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ένα ζευγάρι μαθητών διαπληκτίστηκε έντονα στους χώρους του σχολείου.

Η έντονη αντιπαράθεση κατέληξε με τον νεαρό να... δαγκώνει τα δάχτυλα 17χρονης που επρόκειτο να γράψει στις εξετάσεις!

Στη συνέχεια ο «δράστης» πήδηξε τα κάγκελα που χωρίζουν τους δύο προαύλιους χώρους προκειμένου να διαφύγει. Ωστόσο η αναταραχή από τον έντονο διαπληκτισμό είχε προκαλέσει την προσοχή αστυνομικού που βρισκόταν στο 6ο Γενικό Λύκειο, προκειμένου να επιτηρεί την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε και στη συνέχεια προσήγαγε τον νεαρό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι ο νεαρός έχει... βεβαρυμένο μαθητικό παρελθόν, καθώς είχε αποτύχει να τελειώσει το Λύκειο στο παρελθόν, διέκοψε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και επανήλθε, προσπαθώντας να πάρει το απολυτήριο.

Ωστόσο, σε προηγούμενο σχολείο είχε αποβληθεί για διαπληκτισμό με καθηγήτρια, γεγονός το οποίο τον οδήγησε τελικά στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ.

Πηγή: e-go.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250