Πέθανε ο ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman, ένα χρόνο μετά από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2013 23:25

Πέθανε ο ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman, ένα χρόνο μετά από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης

Σε ηλικία μόλις 49 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman από κίρρωση του ήπατος. Ο θάνατός του προήλθε από τσίμπημα δηλητηριώδους αράχνης πριν από ένα χρόνο και τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί. "Σας ενημερώνουμε πως το μέλος του συγκροτήματος και αδερφός μας, Jeff Hanneman, 'έφυγε' από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (2/5) σε νοσοκομείο της νότια Καλιφόρνια. Ο Hanneman νοσηλευόταν εκεί μετά από κίρρωση του ήπατος που υπέστη", αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η μπάντα είχε ενημερώσει τους θαυμαστές τους ότι ο κιθαρίστας δεν ήταν καλά στη υγεία του και ότι είχε πέσει σε κώμα.

"Έχει περάσει ένας χρόνος από το εξιτήριο που είχε πάρει από το νοσοκομείο και από τότε περπάτησε ξανά και έκανε ασκήσεις για να ενδυναμώσει τα χέρια του", κατέληξε η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο Gary Holt θα τον αντικαθιστούσε στις συναυλίες των Slayer που έχουν προγραμματίσει το καλοκαίρι ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν θα πραγματοποιηθούν τελικά μετά το θάνατο του Hanneman.

Ο Hanneman ήταν μαζί με τον Kerry King ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Slayer.

Πηγή: cosmo.gr




00 inkefalonia general ad 300X250