Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μαγνησίας Κώστας Κόγιας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 12:55

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μαγνησίας Κώστας Κόγιας

Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να φύγει από τη ζωή, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις.

Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο που διατηρούσε στην παραλία της πόλης, αφήνοντας σε αυτό την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

Ο 61χρονος Κώστας Κόγιας, όπως αναφέρει το e-volos.gr, αν και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", με τη σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί και με άλλα μέλη της Κίνηση, περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος με αυτόν τον τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών και των βιοτεχνών.

Δυστυχώς, όμως, κανένας από τους αρμόδιους, που συναντήθηκε μαζί του, δεν έλαβε τον μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου.

Πηγή: news247.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ