Αυτή ήταν η άτυχη τροχονόμος που σκοτώθηκε στην Κηφισιά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 09:44

Αυτή ήταν η άτυχη τροχονόμος που σκοτώθηκε στην Κηφισιά

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τη φωτογραφία της 42χρονης Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία έχασε χθες της ζωή της, χτυπημένη από το αυτοκίνητο μιας 34χρονης, και ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στη διασταύρωση Κηφισίας και Αγίου Δημητρίου. Η τροχονόμος Αδαμαντία Σιάφλα που τραυματίστηκε  θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας, ήταν μητέρα δυο ανήλικων παιδιών 16 και 9 ετών. Το δυστύχημα σημειώθηκε ακριβώς στις 8.10 το πρωί, όταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περαστικών και των οδηγών, η 34χρονη αγνόησε τα αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα μπροστά της στη διασταύρωση και αφού έκανε ελιγμό, παρέσυρε και σκότωσε την τροχονόμο που ρύθμισε την κυκλοφορία...

Η 42χρονη αρχιφύλακας, γεννημένη το 1972 στο Αίγιο, υπηρετούσε στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς και χθες το πρωί ρύθμιζε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά. Στις 8:10 παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό, μια 34χρονη γυναίκα που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα ή «Διαμαντούλα» όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι και οι συγγενείς της, υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Τροχαία Κηφισιάς.

Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγός της υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους της, η 42χρονη εργαζόταν στο γραφείο παραβάσεων του τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς και συχνά τις πρωινές ώρες συμμετείχε ενισχυτικά στη ρύθμιση της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κηφισίας.

Πηγή: koolnews.gr