Μακελειό στην Πάτρα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 09:15

Μακελειό στην Πάτρα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων που έσπειραν το θάνατο τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλάμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη.

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Βασίλης Σινούρηςπου όπως λέει η Ασυνομία "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή" και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κώστας Φράγκος

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΕΨΕ ΤΟ THEBEST.GR

5.55: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν οτι ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

5.43: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι το επίθετο του ενός εκ των θυμάτων είναι ΒασίληςΣινούρης 35 ετών ο βαριά τραυατίας ονομάζεται Κώστας Φράγκος 32 ετών.

5.39: Υπάρχει ένα ακόμα άτομο που χτυπήθηκε από τα πυρά των δραστών. Ωστόσο φέρει ελαφρά τραύματα και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

5.33: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η κατάσταση του τραυματία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο είναι πολύ κρίσιμη (έχει πυροβοληθεί στο λαιμό).

5.28: Οι δράστες κινήθηκαν με "επαγγελματικό" τρόπο, όπως αναφέρουν στο thebest.gr περίοικοι. Και από τον τρόπο που έδρασαν, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν συγκεκριμένους "στόχους". Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχουν νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του τραυματία.

5.21: Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές. Αυτή την ώρα η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.

5.11: Οι δυο δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία, όπως εκτιμά η Αστυνομία, ήταν κλεμμένη. Φορούσαν κράνη και μπουφάν. 'Όταν προσέγγισαν έξω από το κλαμπ στην οδό Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου άρχισαν να πυροβολούν προς την πόρτα. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας υπάλληλος του καταστήματος και τραυματίστηκε σοβαρά, χτυπήθηκε στο λαιμό, ένας δεύτερος. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

ΩΡΑ 04.36: Μακελειό έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία ύστερα από "βροχή πυροβολισμών".

Το περιστατικό συνέβη στις 3.25 τα ξημερώματα.