ΗΠΑ: Μαθητές δηλητηρίαζαν συστηματικά τον καθηγητή τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 10:28

ΗΠΑ: Μαθητές δηλητηρίαζαν συστηματικά τον καθηγητή τους

Δύο 13χρονοι μαθητές Γυμνασίου συνελήφθησαν από τις Αρχές όταν επιβεβαιώθηκε ότι τουλάχιστον από τις αρχές του έτους συστηματικά πρόσθεταν στα ροφήματα ενός ανύποπτου καθηγητή απολυμαντικό υγρό Η αντιπάθεια δύο μαθητών για έναν από τους καθηγητές τους στο Γυμνάσιο Χάινς του Νιούπορτ Νιούζ της Βιρτζίνια τους οδήγησε σε μία αντίδραση πολύ πέρα από τα συνηθισμένα και τελικά στην Δικαιοσύνη. Οι δύο 13χρονοι που φοιτούσαν σε δημόσιο γυμνάσιο της πόλης, άρχισαν να ρίχνουν συστηματικά καθαριστικό χεριών στα ροφήματα που άφηνε στην έδρα ή αλλού το θύμα, τουλάχιστον από τις αρχές του έτους, όπως προέκυψε από την έρευνα.

Κάποια στιγμή ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από κάποιον άλλο μαθητή ή καθηγητή και άρχισε η «παρακολούθηση» των πρακτικών τους, η οποία και επιβεβαιώθηκε τελικά, οδηγώντας στην αποβολή τους από το συγκεκριμένο σχολείο.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν σε άλλο σχολείο, ωστόσο η εξέλιξη της έρευνας έδειξε την διάρκεια και την επικινδυνότητα όσων έκαναν επί δύο ως τρεις μήνες, έτσι τελικά συνελήφθησαν στις αρχές του μήνα και προ ημερών η υπόθεση ήρθε στο φως με την ενημέρωση των γονέων των άλλων μαθητών.

«Αυτά τα πράγματα τα ακούς συνήθως μόνο στην τηλεόραση», σχολίασε μία μητέρα, «δεν ακούς συχνά για 13χρονα που από μόνα τους αποφασίζουν να κάνουν κάτι τέτοιο σε άλλο άνθρωπο. Δεν με νοιάζει εάν συμπαθείς τον δάσκαλό σου, είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό που συνέβη, τι θα γινόταν αν το έκαναν σε μαθητή;».

Πηγή: Alphavita.gr σε αναδημοσίευση από το ΕΘΝΟΣ