Ξάνθη: 7 χρόνια κάθειρξη γιατί αποπλάνησε... την ανήλικη κόρη του κουμπάρου του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 19:54

Ξάνθη: 7 χρόνια κάθειρξη γιατί αποπλάνησε... την ανήλικη κόρη του κουμπάρου του!

Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Η αποπλάνηση φέρεται να έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Σύμφωνα με το thrakitoday, επτά χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης στον κάτοικο σήμερα Ροδόπης, που το 2006 φέρεται να αποπλάνησε το κορίτσι.

Τον Δεκέμβριο του 2006 ο ίδιος, φέρεται να είχε προθυμοποιηθεί να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την ανήλική κόρη των κουμπάρων του και να είχε ασελγήσει σε βάρος της, με το νεαρό κορίτσι να καταγγέλλει το περιστατικό στους γονείς της.

Αμέσως αυτοί απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας την αποπλάνηση της κόρης τους, περιστατικό που είχε συγκλονίσει τότε την Ξάνθη, με τους ίδιους να κατοικούν την περίοδο εκείνη σε πεδινό χωρίο της Ξάνθης.

Στην απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών όταν έγινε το περιστατικό, το βεβαρημένο ωστόσο ιστορικό του δράστη, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, λειτούργησε υπέρ της καταδίκης του χωρίς να του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών παρουσία των γονέων του θύματος καθώς και του δράστη και κουμπάρου τους
και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 7 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου και τέσσερεις μήνες για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης ενώ η τρίτη κατηγορία που βάρυνε τον δράστη, της παράνομης βίας, διαγράφηκε.

Παράλληλα του επιβλήθηκε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 4 χρόνια.

Πηγή: newsit.gr