Καρχαρίας κατασπάραξε σκηνοθέτη (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 09:55

Καρχαρίας κατασπάραξε σκηνοθέτη (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός σκηνοθέτης Άνταμ Στρέιντζ όταν ένας λευκός καρχαρίας μήκους 4 μέτρων, του επιτέθηκε 200 μέτρα από παραλία της Νέας Ζηλανδίας Ο 46χρονος σκηνοθέτης,βρισκόταν στην παραλία του Μουριουάι, 40 χλμ. βορειοδυτικά του Ώκλαντ. Οι παραλίες στην Νέα Ζηλανδία έχουν κλείσει μετά το τραγικό γεγονός. Ο Άνταμ Στρέιντζ δεχόταν επίθεση μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών, 200 μέτρα μακριά από την παραλία. Ο καρχαρίας άρχισε να τον τραβάει κάτω από το νερό ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να αντισταθεί φωνάζοντας προς τους έντρομους «θεατές» στην ακτή.

Το αίμα ήταν διάσπαρτο, σύμφωνα με έναν ψαρά που βρισκόταν κοντά στην επίθεση. Ξαφνικά ο καρχαρίας σταμάτησε να του επιτίθεται και ο ψαράς του φώναζε να κολυμπήσει προς τα βράχια, όταν ξαφνικά επανήλθε και άρχισε να τον τραβάει μέσα στο νερό.

O ναυαγοσώστης και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν 20 φορές τον καρχαρία από σκάφος και ένα ελικόπτερο. Τελικά ο καρχαρίας τον παράτησε και απομακρύνθηκε. Ήταν όμως αργά και το θύμα ανασύρθηκε νεκρό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μήκος του έφθανε τα τέσσερα μέτρα.

Ο Άνταμ Στρέιντζ ήταν ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης και πολύ καλός φίλος και οικογενειάρχης, δηλώνει σοκαρισμένη από το γεγονός η οικογένεια του.

Στο παρελθόν τα έργα του ήταν υποψήφια στις Κάννες και στα Διεθνή Βραβεία Διαφήμισης του Λονδίνου. Η μικρού μήκους ταινία του «Αphrodite's Farm», είχε βραβευτεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=AUSQNlZuI3c

Πηγή: enikos.gr