Μέχρι την τελευταία στιγμή, μιλούσε στη μητέρα της η 23χρονη που ξεψύχησε στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 21:18

Μέχρι την τελευταία στιγμή, μιλούσε στη μητέρα της η 23χρονη που ξεψύχησε στο Χαλάνδρι

Μια νέα γυναίκα νεκρή από την καταστροφή καταιγίδα που «έπνιξε» το λεκανοπέδιο της Αττικής. Ένα 23χρονο κορίτσι που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά αλλά δεν έφτασε ποτέ. Ήταν περίπου 09:30 το πρωί της Παρασκευής όταν η Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έγινε χείμαρρος και το μικρό μαύρο αυτοκίνητο της κοπέλας ακινητοποιήθηκε, όπως και πολλά άλλα. Κάποιοι οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και αναζήτησαν καταφύγιο σε μια στάση. Εκείνη φοβήθηκε κι έμεινε στο αυτοκίνητο.

Μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της για μια ώρα, «μέχρι την ώρα που απεβίωσε» όπως είπε στον Alpha συγγενής της. Της έλεγε ότι φοβάται κι εκείνη προσπαθούσε να βρει κάποιον να βοηθήσει το παιδί της. «Μαμά φοβάμαι» ήταν η τελευταία κουβέντα που της είπε.

Η νεκροψία που θα γίνει στη σορό της, θα δώσει τις απαντήσεις στην οικογένεια της κοπέλας, που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή.

Συγγενείς της κοπέλας, μιλώντας στον Alpha, δήλωσαν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και πριν από 15 μέρες είχε υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τραγική ειρωνεία, λίγα μέτρα από το σημείο που βρισκόταν εκείνη, νεαροί με κανό έκαναν... διασώσεις εγκλωβισμένων οδηγών. Δεν ήξεραν όμως ότι η κοπέλα είχε μείνει στο αυτοκίνητό της. Μέχρι που ένας συνάδελφός της έφτασε εκεί και τους ρώτησε αν την είχαν δει.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded

Άνοιξαν την πόρτα και προσπαθούσαν να βρουν σφυγμό. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μια άλλη γυναίκα ήταν πιο τυχερή. Εκείνη παρασύρθηκε από χείμαρρο, πάλι στο Χαλάνδρι, αλλά χάρη στην ανθρωπιά δυο κατοίκων της περιοχής, σώθηκε. Οι φωτογραφίες από τη διάσωσή της, μέσω του Reuters, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Πηγή: newsit.gr