Απεργιακό μπλακ άουτ αύριο στη χώρα -24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:04

Απεργιακό μπλακ άουτ αύριο στη χώρα -24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί αύριο όλη η Ελλάδα αφού δημόσιος και ιδιωτικός τομέα θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Προβλήματα αναμένεται να σημειωθούν και στη μετακίνηση των πολιτών αφού τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως της 9 π.μ. και από 9 μ.μ. έως την λήξη της βάρδιας.

Επίσης, ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του προαστιακού σιδηροδρόμου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.

Από την άλλη κανονικά θα γίνονται τα δρομολόγια σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ λόγω επίταξης που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, εργαζόμενο στις συγκοινωνίες, στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, σε ασφαλιστικά Ταμεία, Ναυτεργάτες και Λιμενεργάτες, εργαζόμενοι στην Τοπικής Αυτοδιοίκηση κατεβάζουν ρολά και κατεβαίνουν στους δρόμους συμμετέχοντας στην απεργία της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Στις 11 το πρωί από το Πεδίο του Άρεως θα ξεκινήσει η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ χωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.

iefimerida.gr