Κλειδωμένη για δύο ώρες στο μπάνιο η σύντροφος του Πιστόριους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 12:21

Κλειδωμένη για δύο ώρες στο μπάνιο η σύντροφος του Πιστόριους

Σοκάρουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της δολοφονίας της Ρέεβα Στέενκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους. Τις πληροφορίες που προκαλούν ανατριχίλα φέρνει στο φως η εφημερίδα της Νότιας Αφρικής, "Bleed". Σύμφωνα με δημοσίευμά της, ο Πιστόριους είχε κλειδωμένη για δύο ώρες μέσα στο μπάνιο τη σύντροφό του, η οποία, λίγο αργότερα, πυροβολήθηκε μέσα στο μπάνιο. Η εφημερίδα επικαλείται την Αστυνομία, η οποία αποκάλυψε ότι η πόρτα φέρει τέσσερις τρύπες από πυροβολισμούς.

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτει η "Bleed" είναι ότι η αστυνομία όπως και ιδιωτική φύλαξη του κτήματος Σίλβερ Γουντς, κλήθηκαν από τους γείτονες δύο ώρες πριν τους πυροβολισμούς, καθώς ακούγονταν φωνές από το σπίτι του αθλητή.

"Από το σπίτι του ακούγονταν ουρλιαχτά και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο", αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες η εφημερίδα "Bleed" και αναδημοσιεύει το πρακτορείο Reuters.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής ο Εισαγγελέας, που ανέλαβε την υπόθεση, απήγγειλε κατηγορίες για φόνο στον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Πρετόρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Τρίτη όταν και ο δικαστής θα αποφασίσει εάν ο αθλητής θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, όπως και ζητά η υπεράσπιση.

Στο άκουσμα των κατηγοριών ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης, άρχισε να τρέμει και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς στα χέρια του αδερφού του.

Πηγή: news.gr

Ωστόσο, η εισαγγελία ετοιμάζεται να ζητήσει τη διεξαγωγή δίκης για φόνο εκ προμελέτης, κατηγορία που μπορεί να επισύρει ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250