Ψήφισμα υπέρ του κατοίκου που του κατάσχεσαν το σπίτι από το δημοτικό συμβούλιο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 13:22

Ψήφισμα υπέρ του κατοίκου που του κατάσχεσαν το σπίτι από το δημοτικό συμβούλιο

Το θέμα της κατάσχεσης οικίας κατοίκου των Κεραμειών από την Eurobank ήρθε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο έφερε σε εκτός ημερησίας θέμα η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς, η οποία είχε αναρτήσει και πανό "Κάτω τα χέρια απο τα σπίτια μας". Την εισήγηση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης. «Μην περιμένετε πως η κάθε τράπεζα θα σέβεται την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όμως συντάσσομαι και εγώ στο να πάρουμε αυτή την απόφαση» δήλωσε από την πλευρά της Ελπίδα Κατσαϊτη.

Ο Ανδρέας Ζαπάντης τόνισε πως: «Από την πλευρά μας θέλουμε να καταδικάσουμε την κατάσχεση σε πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας ενός συμπολίτη μας. Είναι μία ανέργεια ανάλγητη».

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, τάχθηκε υπέρ του κατοίκου τονίζοντας τα εξής

Ακούστε παρακάτω την τοποθέτησή του...

 

Τοποθέτηση Θ. Μιχαλάτου για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4)

Ακούστε και την εισήγηση και τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων συμβούλων

Εισήγηση Γιάννη Κουρούκλη για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Ελ. Κατσαϊτη και Α. Ζαπάντη για για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Ν. Βεντούρα για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Β. Καμπίτση για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Ελ. Κατσαίτη και Δ. Αραβαντινού για για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4) Τοποθέτηση Στ. Γρηγορόπουλου για κατάσχεση οικίας απο Τράπεζα by Inkefalonia2013 (4)

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποδέχθηκε το ψήφισμα που είχε καταθέσει η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς υπέρ του κατοίκου των Κεραμειών.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ