Δήμος Κεφαλονιάς: Μία ερώτηση και μια απάντηση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 13:37

Δήμος Κεφαλονιάς: Μία ερώτηση και μια απάντηση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει σφοδρότατα τον Δήμαρχο ως υπεύθυνο του γεγονότος ότι στην συγκέντρωση της πλατείας δεν μίλησε εκπρόσωπος του κόμματος. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν απαγόρευσαν σε κανέναν να μιλήσει.Η αλήθεια είναι ότι όταν ρωτήθηκε το πλήθος από μεγαφώνου αν θα πρέπει να μιλήσουν εκπρόσωποι κομμάτων η απάντηση ήταν έντονα αρνητική.Άποψη μας είναι ότι ο λαός που συμμετείχε είχε σωστή στάση, αφού τα ΤΕΙ δεν είναι υπόθεση των κομμάτων, αλλά υπόθεση της ίδιας της κοινωνίας. Η ΕΡΩΤΗΣΗ Είναι γεγονός ότι , όχι η κοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποια στελέχη του, επιμένουν να πολιτεύονται με ένα παλαιό, αναχρονιστικό, ξεπερασμένο και επικίνδυνο για την πατρίδα μας μοντέλο.

Το μοντέλο αυτό λέει: "Αν υπάρξει πλήρης καταστροφή, πλήρης εξαθλίωση και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αν τα ΤΕΙ κλείσουν στο νησί, τότε εμείς θα εισπράξουμε τα οφέλη σε ψηφάκια διαμαρτυρίας από τους συμπολίτες μας".

Μήπως λοιπόν με βάση τον παραπάνω συλλογισμό είναι υποκριτική η στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Μήπως οι ενέργειες, ο αγώνας της δημοτικής αρχής αλλά και το πιθανό αποτέλεσμα σε σχέση με τα ΤΕΙ τους ανατρέπει τα σχέδια του ξεπερασμένου τους μοντέλου;

Μήπως, έστω και τελευταία στιγμή αντιληφθούν ότι στα ζητήματα που η ίδια η κοινωνία διαχειρίζεται τα κομματικά κονκλάβια όχι μόνον περισσεύουν, αλλά κάνουν και ζημιά;

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει απούσα από τέτοιες καταστροφικές για τον τόπο πρακτικές και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα γιατί αυτό απαιτούν οι εποχές, αυτό απαιτούν τα μεγάλα προβλήματα και οι δύσκολες στιγμές που ζει ο τόπος.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250