Δήμος Κεφαλονιάς: «Φωνάζει ο Μάρκος!»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 21:59

Δήμος Κεφαλονιάς: «Φωνάζει ο Μάρκος!»

Ο γνωστός σε όλη τη Κεφαλλονιά, πρώην Δήμαρχος Πυλαρέων, ο γνωστός «νοικοκύρης» της Πυλάρου με τη «μαύρη τρύπα» στα «οικονομικά» του Δήμου του, έχει τό θράσος να εγκαλεί τη παρούσα Δημοτική Αρχή για μια διαδικαστική πράξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία θα προσβληθεί και θεωρούμε ότι θα αντιμετωπιστεί όπως είχε γίνει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο κ. Κοτσιλίνης, προσπαθεί να ανακαλύψει παρανομίες εκεί που δεν υπάρχουν, εκμεταλλευόμενος τη πολυδαίδαλη νομοθεσία του «Καλλικράτη», μάλλον όμως θα απογοητευθεί.
Εκείνοι όμως που δεν πρέπει να απογοητευθούν είναι οι Δημότες Κεφαλλονιάς, που περιμένουν κάθαρση και διαφάνεια και να είναι σίγουρος ότι το σκάνδαλο του πρώην Δήμου Πυλαρέων θα διερευνηθεί όπως επιβάλει η νομοθεσία, αφού αυτό είναι που «καίει» του Δημότες και όχι αν υπήρξε κάποια γραφειοκρατική εμπλοκή σε κάποιο ήσσονος σημασίας θέμα.

Πραγματικά προκαλεί γέλιο όταν .... «φωνάζει ο Μάρκος»,όταν φωνάζει ο Δήμαρχος που επί των ημερών του «έκαναν φτερά» εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τα ταμεία του Δήμου του .

Άλλωστε είναι νωπή στη μνήμη όλων η «λιποταξία» του κυρίου Κοτσιλίνη ο οποίος έφυγε τρέχοντας από το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο όλοι περίμεναν με αγωνία να απαντήσει στο «καυτό» ερώτημα «που πήγαν τα λεφτά της Πυλάρου ;»!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250