Σάββας Σαββαόγλου : Απάντηση σε διαδικτυακά δημοσιεύματα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 17:24

Σάββας Σαββαόγλου : Απάντηση σε διαδικτυακά δημοσιεύματα

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο καθώς και στον έντυπο τύπο διευκρινίζω τα κάτωθι :


Κατόπιν ενημέρωσης μου από την αρμόδια Νομική Υπηρεσία του Δήμου, στις 29.01.2013 εκδικάσθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας αγωγή κατά του Δήμου Κεφαλλονιάς ως οιονεί καθολικού διαδόχου του πρώην δήμου Ερίσου για οφειλές που αφορούσαν τα έτη 2003 έως 2006. Κατά την ως άνω συζήτηση ο Δήμος μας εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατέθεσε εμπρόθεσμα προτάσεις και αρνήθηκε την αγωγή ως απαράδεκτη, νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη. Θα προβεί δε, σε όλες τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του σύμφωνα με τις υποδείξεις της Νομικής του Υπηρεσίας, την οποία άλλωστε περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη.
Συνεπώς διαψεύδω κατηγορηματικά ότι οποιοσδήποτε θεσμικός παράγοντας του Δήμου Κεφαλλονιάς αναμείχθηκε στον τρόπο χειρισμού της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Τέλος παρακαλώ θερμά, όσον αφορά την Νομική Υπηρεσία του Δήμου, λόγω και της σπουδαιότητας του ρόλου της, να μην εμπλέκεται από τον οποιοδήποτε σε δημοσιεύματα που στοχεύουν στην δημιουργία λανθα-σμένων εντυπώσεων στα πλαίσια μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι γνωστό στην τοπική μας κοινωνία ότι η άγρα ψήφων δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου και στην πρακτική μου.

Σάββας Σαββαόγλου
Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς




00 inkefalonia general ad 300X250